Дървен строител VIGA с 42 дървени блокове

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59164
+ -
157,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения строител с 42 дървени блокове

 

Добре дошли в света на Вига Тойс, където въображението на вашето дете може да изгрее! Представяме ви дървен строител VIGA с 42 дървени блокове - страхотна дървена играчка, която ще вдъхнови вашето дете да строи и развива свои умения.

Този набор от 42 части е изработен с много внимание към детайла и от висококачествена дървесина, осигуряваща дълготрайност и забавление за години напред. Всяка част е финно шлифована, за да е безопасна за вашето дете и удобна за хващане.

С дървения строител VIGA с 42 дървени блокове вашето дете ще има възможност да създава вълнуващи конструкции като кули, мостове, домове и много други. Тази играчка ще развие уменията на детето в областта на пространственото мислене и въображението, като му дава свободата да създава собствени светове и истории.

Дървеният строител VIGA с 42 дървени блокове е не само забавна играчка, но и важен инструмент за развитие на моториката и координацията на вашето дете. Стимулира творческото мислене и уменията за проблемно решаване, като децата учат да се фокусират, да се наслаждават на постиженията си и да работят в екип.

Не пропускайте възможността да предоставите на вашето дете дървен строител VIGA с 42 дървени блокове от Вига Тойс - играчка, която ще ги зарадва с безкрайни часове на забавление и ще им помогне да развият важни умения. Предоставете им инструментите, които се нуждаят, за да изградят своя свят на въображение и сътрудничество!

Препоръчва се за детски градини, центрове за развитие и училища.

Дървеният строител с 42 натурални блокове притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на детския строител с 42 дървени блокчета:

 

400х290х75мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г., от 3 до 5гот 5 до 7 и за над 7 годишна възраст" и "Образователни игри".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!