Дървен пъзел с картинки от две части

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50842
+ -
27,00 лв. 18,90 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на пъзела с картинки от две части

Картонена кутия с капак за многократна употреба, включващ  36 елемента, които при правилно сглобяване се превръщат в 18 картинки на диви животни. Дървени пъзели от две части,  които се сглобяват хоризонтално или вертикално. Всяка една дървена част от пъзелите е с размери: 60х30х5 мм. Дървените пъзели са с изображение на: лъв, тигър, слон, зебра. жираф, маймуна, хипопотам, мечка и панда. Подредете картинките на животните и предложете на детето да ги назове! 

С редене и напасване на отделните дървени елементи от пъзела се развива фината моторика на пръстите. Това ще помогне по-натам на детето в процеса на писане, боравене с прибори, използване на музикални инструменти и пособия. При този забавен и увлекателен процес детето постепенно само достига до крайния резултат и изпитва удовлетворение от това. Дървените пъзели развиват способността за концентрация и наблюдателност, координацията на движенията, подпомагат запомнянето. Способстват децата да бъдат активни, но и търпеливи, да развият логическото и творческо мислене.

 

Дървеният пъзел от две части кула притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на дървените пъзели:

206х190х45мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Конструктивни игри".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!