Дървен детски кран с камион

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51616
+ -
69,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на играчка от дърво - ''Кран с камион''

 

Детски кран с камион е забавна игра за всички малки строители. Тази строителна площадка е снабдена с дървен кран, който се завърта около оста си, камион с вдигащо се ремарке , три фигурки на човечета, четири товара, обезопасителна табела. Детето задвижва нагоре или надолу въжето на крана, като завърта копчето и закачат платформата с куката. Така бързо всички „товари“ ще бъдат вдигани, пренасяни и оставяни на строителната площадка, или ще бъдат спускани по рампата. Детски кран с камион е комплект, оборудван с всичко необходимо за часове забавна игра. Дървена играчка за развитие на моторни умения и въображение. Също така, този комплект е идеален и за изграждане на комуникационни и социални умения при игра с други деца.

 

 Детски кран с камион – детски играчки за момчета, подходяща за сюжетно – ролева игра. С нея децата развиват социалните си умения и въображението . В сюжетно – ролевите игри децата творчески пресъздават възприетото от околната действителност, като влагат своето отношение. Те задълбочават представите си за живота. Въпреки, че действат във въображаема ситуация, играта е ценна за тяхното психическо развитие, защото те създават действителни отношения помежду си и то много по – разнообразни, от колкото в други видове дейност. Чрез ролевите игри децата се учат да слушат, преговарят и говорят. Да развием детското въображението с детски кран с камион от Viga toys .

 

Дървен кран с камион притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Дървени играчки за момчета".

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!