Дървена игра VIGA - Боулинг

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50666
+ -
39,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на детска боулинг играчка

 

Добре дошли във Вига Тойс, където забавлението и спортът се пресичат!

Представяме ви дървената игра VIGA - Боулинг  - чудесна дървена играчка, която ще донесе забавление и състезателен дух в дома ви.

Тази играчка е изработена от висококачествена дървесина и предлага непрекъсната порция забавление за цялото семейство.  Дървената игра VIGA - Боулинг включва дървени части, които се поставят върху специално изработената дървена база, създавайки боулинг писта в миниатюрен размер.

С помощта на тази играчка вашето дете ще може да се наслаждава на боулинг игра у дома. То трябва да прицели и изстреля дървените топки към частите на пистата, като се стреми да събори възможно най-много части и да постигне впечатляващ резултат. Това е идеалната възможност да развиват моториката, координацията и прецизността на вашето дете, докато се забавлява.

Дървената игра VIGA - Боулинг е перфектна за игра в домашни условия или на открито. Играта може да бъде изиграна самостоятелно или в група, като стимулира състезателния дух, сътрудничеството и развитието на социалните умения.

Не пропускайте възможността да предоставите на вашето дете дървената игра VIGA - Боулинг от Вига Тойс. Тази играчка ще превърне забавлението в спорт, докато вашето дете се развива, се забавлява и създава незабравими спомени. Позволете на духа на състезанието да влезе в дома ви с тази страхотна играчка от Вига Тойс!

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Може да разгледате подобен боулинг комплект.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Сюжетно-ролеви игри“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!