Дървен сортер VIGA - Цилиндър с геометрични фигури

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 54123
+ -
40,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Дървен сортер VIGA - Цилиндър с геометрични фигури

 

Дървеният цилиндър за сортиране е изработено  от висококачествена  букова дървесина, изключително здраво и удобно за игра. Издърпайте част от оградката с чевеното топче. Извадете 6 различни по форма и цвят фигури.

Тази игра е полезна, защото задържа задържа вниманието и изостря концентрацията, засилва емоционалната удоволетвореностна детето. 

Играта с дървеното колело-сортер развива детското зрение и осезание. Нека детето се запознае с шестте разноцветни блокчета, да ги обхожда с пръстчетата и играе с тях. После с ваша помощ  да открие съответните отвори в колелото. В началото по метода на пробата и грешката се опитва да ги вгнезди в сортера. Вашето дете ще научи цветовете, ще образува групички от тях, ще започне визуално да разпознава формите, ще открива сходства и разлики. С дървения сортер-колело детето ще открие, че светът е многообразен, ще се усъвършенства неговата сензорна чувствителност. Размерът на геометричните фигури е съобразен с малките детски ръчички. Играта е подходяща за ранна детска възраст. 

 Сортирането на елементи, пускането им през отвори е една от игрите, развиваща логическото мислене. Това е един от методите на Монтесори за ранно детско развитие.

 

Дървеното сортиращо колело притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 / срещу Куклен театър/

Размери на Дървено сортиращо колело:

 

150х150х125мм

Тегло: 0,63 кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“и "Дървени кубчета".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!