Дървено сметало

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50493
+ -
43,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Математиката никога не е била по-забавна! Предлагаме Ви да видите цветната страна на аритметиката с шареното дървено сметало на PlaySense! Класическото сметало с дървена рамка и цветни топчета ще помогне на всеки малчуган да реши първите си математически загадки. Макар технологиите да набират все по-голяма популярност, класическите форми на учене и игра, познати на всяко поколение, са предпочитани от родители и педагози. Точно такъв е и случаят с предложеният артикул. Всички сме придобили първите си математически умения, именно с помощта на сметало.

 

Дървено сметало за деца

 

Това дървено сметало за деца е подходящо помагало за сравняване на количества, съставяне на множества, за броене и смятане. Малчуганът се запознава едновременно с цветове, цифри, множества. Заниманията с този артикул могат да протекат по различни начини. Например - броим с тези мъниста като поставяме първото от тях и казваме “1”, а когато поставим следващото - “2” и т. н.

 

Малкото дете е склонно да казва 1 за всяко ново мънисто, което добавя. То казва 1, 1, 1 вместо 1, 2, 3. Основна трудност при децата на 3-4-годишна възраст, когато се учат да броят, е фактът, че една група се уголемява чрез добавянето на нова единица, и че тази нараснала група трябва да се възприема като едно цяло. На помощ в тази задача идва предложената образователна играчка. Преместването на топчета и свързването им в количества е приятно занимание. Отброявайки едно след друго отделните топчета на металните шишове, мъникът изгражда отделни групи /множества/, като по този начин ги сравнява по големина. А отделните мъниста могат да бъдат отчетливо отброени. Детето добавя последователно една единица след друга, за да получи общия им сбор.

 

Преброяването на отделните единици, дава на детето понятие за числена група. Чрез преместването и съпоставянето на мъниста на отделните метални шини, децата могат да събират, изваждат, а в последствие да умножават и делят числа.

  • Размер на продукта: 305х310х75мм

 

Дървено сметало на изгодна цена

 

Продуктът се отличава с високото си качество и изгодна цена. Производител на този артикул е фирмата VIGATOYS. Ние от ВАЛАНИ Трейд ООД сме техен официален вносител за България. Можете да откриете тази образователна играчка във физическите обекти на PlaySense, които се намират се в:

  • София – ул. "Цар Симеон " 55
  • София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
  • Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/
  •  

Очакваме Ви на място при нас, за да се запознаем с малките си клиенти и да поиграем заедно с купищата забавни дървени играчки, с които разполагат магазините ни. Ако нямате възможност да дойдете, можете да поръчате всеки избран артикул онлайн. Той ще бъде при Вас в рамките на не повече от 3 работни дни.

 

За да бъдете напълно сигурни в качеството и безопасността на материалите, предложеният продукт и всеки друг артикул на PlaySense притежава сертификат EN71.

 

 Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г., от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“ и "Образователни игри".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!