Дървено Пате Ксилофон

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59769
+ -
37,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Дървено Пате Ксилофон

 

 Музикалната играчка ксилофон представлява масивна дъска с дръжка, изрязана под формата на жълто патенце. Тя е с осем цветни метални пластини, добре закрепени, с верни тонове, една октава. Палките са две, за да се стимулират и двете ръце. Всяка пластина възпроизвежда различен тон. Удряйки ги детето развива уменията си да разпознава и да улавя разликите между тоновете. Звукът е верен, мелодичен, интересен.  

Дървеният ксилофон с метални пластини-пате носи приятни емоции на детето, защо малчуганите обичат ритъм и звук, който самите те пресъздават. Детето е изключително щастливо, когато открие, че допирът с палка до ксилофона го кара да издава звук. Играта с ксилофон има позитивен ефект върху детето, тя спомага за развитието на слуха и познавателните му способности. То проявява интерес, развива своята концентрация и се забавлява.

С дървения ксилофон пате се манипулира лесно. Удряш с палката и се чува звук. Звънките ксилофони като музикални инструменти се харесват на децата. Достатъчно е само да покажете как се докосват цветните клавиши с палките и по-нататък детето импровизира.

Музикалните играчки спомагат за координацията на движенията на ръцете и развитие на слуха. Играта с  дървеното пате ксилофон развива зрително-моторната координация у детето, стимулира развитието на мисленето му, детето лесно открива връзката между действието и резултата /удряш с палката и се чува звук/.

Дървеният ксилофон с метални пластини и две дървени палки е изключително подходяща играчка за деца над 18 месеца.

 

Дървеният ксилофон притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на Дървено Пате Ксилофон:

 

320х215х32мм

Тегло: 0,58 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!