Голямо дървено куче-кула

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51613
+ -
33,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървеното куче кула - Ханойска кула

 

Ханойската кула-куче за нанизване е с дървена основа, към която е монтирана пръчка за нанизване. На нея детето нанизва бели, светло и тъмно сиви дървени рингове с различна големина и в определена последователност. Накрая завършва с главичка на усмихнато куче.

Тази елементарна на вид играчка служи за развитие фината моторика на пръстите и зрително-моторната координация.

Покажете на детето как да нанизва и сваля пръстените от пръчката. Първоначално то ще се научи да извършва тези действия, без да се съобразява с големината на ринговете. Когато държи пръчката в ръка кажете на детето да извади един ринг. Помогнете му, ако се затруднява. Когато всички рингове са свалени, коментирайте действията на детето и му предложете отново да ги наниже.

След края на първата си година детето ще усвои самостоятелното нанизване на ринговете. Ако сте започнали играта с един, два, може да увеличите броя на ринговете, за да изградите пирамида. След година и половина с помощта на пръстените от пирамидата можете да въведете понятието по-голямо, по- малко, а впоследствие - цветове, брой, повече и по-малко. 

Дървената основа на кучето-пирамида представлява полусфера. Това дава възможност на играчката да се поклаща в различни посоки и я прави особено забавна за малчуганите.

Подходящ продукт за деца на 12 месеца+.

 Дървеното куче притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

 Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

Размери на дървеното куче кула

 

100х100х180мм

 Тегло: 0,65 кг.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. „Цар Симеон „ №55,

София – бул.”Черни Връх “ № 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".