Дървено конче за люлеене

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 56163
+ -
158,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървено конче люлка

 

Представяме Ви дървено конче люлка, което гарантирано ще се превърне в една от любимите играчки на Вашите палавници. Изработено е от качествено каучуково дърво и е напълно обезопасено със стабилна и здрава структура. Благодарение на това можете да бъдете спокойни за безопасността на детето. Качественият материал, изработката и начинът, по който е конструиран артикула, позволяват използването му дълго време. Докато детенцето е по-малко, изполвайте горната стойка на гърба. Когато порасне повече, можете спокойно да я свалите и малчуганът Ви ще продължи да се забавлява с любимото си играчка. Ние от PlaySense се стремим да предлагаме на своите клиенти наистина качествени дървени играчки за всички възрастови групи. За да бъдете наистина сигурни в това твърдение, показаното дървено конче люлка притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71. Производител на играчката е фирмата VIGATOYS. Размерите са 725х530х310мм, а теглото - 4,7 кг. Поръчайте онлайн през нашия сайт или заповядайте на място в някой от магазините ни в София и Пловдив! 

 

Дървено люлеещо се конче за ранно детство

 

Това дървено люлеещо се конче комбинира в себе си всичко онова, което впечатлява малчуганите през ранното детство. Известно е, че през този етап на развитие децата проявяват засилен интерес към движението и цветовете. Учат се да ходят, да стоят изправени, да пазят равновесие. Познаването на цветовете също е сред уменията, които се развиват през този толкова интензивен период. Играчката, която виждате, е изпъстрена в ярки цветове, които провокират зрителното възприятие. Боите, които са използвани, са напълно безвредни и екологични. Същото важи и за останалите материали, вложени е направата на този и останалите артикули в магазина. За да бъде наистина комфортно за игра, кончето разполага с удобна седалка и облегалка. По този начин язденето му ще бъде още по-приятно. 

 

Дървено конче за яздене 

 

Представеното дървено конче за яздене е и чудесен подарък за различни поводи. То ще внесе цвят и разнообразие в игрите. Освен че ще се забавлява детето ще развива вестибуларен си апарат. Ще подобри равновесието, координацията и пространствената си ориентация. Движенията са сред нещата, които много впечатляват мъниците през ранното детство, ето защо поръчвайки тази играчка, ще направите отличен избор, благодарение на който ще съчетаете забавното с полезното. Нашата мисия от създаването на магазина до днес не се е променила - а именно да предлагаме на клиентите си смислени екологично чисти играчки. Защото вярваме, че децата заслужават само най-доброто. Подарете усмивки и забавление на своите деца с подарък от PlaySense! Каним Ви и на място в нашите физически обекти, където Вашите деца могат да се докоснат до артикулите и да поиграят с тях. Приветстваме Ви с отворени обятия в голямото семейство на PlaySense! Докато играем растем, опознаваме света и научаваме много нови неща. Разгледайте останалите ни предложения в категорията “Играчки за ранно детство”, където ще откриете още приятни изненади за щури и весели игри!

 

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. „Цар Симеон „ №55,

София – бул.”Черни Връх “ № 100, Paradise Center

Пловдив – ул.“ Перущица“ №8, Mall Plovdiv

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г.от 1 до 3 гот 3 до 5 годишна възраст“ и "Играчки за бутане и дърпане".