Дървено червено сметало Wooden Abacus

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59718
+ -
38,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Дървеното сметало е изключително полезно помагало за деца от 3 годишна до ранна училищна възраст. То прави ученето забавно заради различните форми и цветове.

Това сметало е  нова версия на сметало- със седем цвята на топчетата и седем комбинации. Хубаво е играта с него да започне още на три годишна възраст. След затвърждаване познанията за цветовете, децата неусетно преминават към броенето, а на по-следващ етап и към учене на числата.

Действията с дървеното сметало помагат за развитието на мозъка чрез очите и координацията на ръцете, както и за бързото усвояване на математическите действия. Сметалото е вид механичен калкулатор. То представя калкулациите по много прост начин. При двуцветната версия всяко число, след числото 5, може да бъде разглеждано като сбор на две множества от цвят. С правилна техника децата могат да събират и изваждат.

Действията със сметалото развиват паметта и концентрацията. Учейки чрез сметалото, децата ще станат по-добри в пресмятането на ум. Ще премислят и разрешават проблемите по-бързо. А това повишава детското самочувствие.

Освен обучението при децата, дървеното сметало е незаменим помощник в рехабилитацията при пациенти, претърпели мозъчен инсулт. Използва се за развитие фината моторика на пръстите. за възстановяването  качеството на живот.

 

Дървеното сметало притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г., от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“ и "Образователни игри".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!