Дървени плодове за рязане

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 56290
+ -
38,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви невероятната играчка за развитие на детската въображение и умения - дървените плодове за рязане от VIGA Toys!

Този комплект от 50290 включва разнообразие от красиво изработени дървени плодове, като ябълки, банани, портокали и дини, които са идеални за игра на кухня или магазин. С възможността за нарязване на плодовете с помощта на дървения нож, децата не само ще се забавляват, но и ще учат за различните видове плодове и техните форми. Тези дървени плодове са сигурни за игра и представляват прекрасен начин за развиване на фината моторика и ръчните умения на вашето дете.

Впечатлете се от качеството и издръжливостта на VIGA Toys и предоставете на вашето дете неизчерпаем източник на забавление и образование с 50290 Дървени плодове за рязане от VIGA Toys!

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на продукта: 240х110х65мм

Тегло: 0,64 кг.

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст", "Играчки за момичета" и "Играчки за момчета".

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!