Дървени пъзели от две части

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50130
+ -
22,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървените пъзели за деца от две части

 

Картонена кутия с капак за многократна употреба, включващ  36 елемента, които при правилно сглобяване се превръщат в 18 картинки на морски животни. Дървени пъзели от две части,  които се сглобяват хоризонтално или верикално. Всяка една дървена част от пъзелите е с размери: 60х30х5 мм. Подредете картинките на животните и предложете на детето да ги назове! 

 

С редене и напасване на отделните дървени елементи от пъзела се развива фината моторика на пръстите. Това ще помогне по- натам на детето в процеса на писане, боравене с прибори, използване на музикални инструменти и пособия. При този забавен и увлекателен процес детето постепенно само достига до крайния резултат и изпитва удовлетворение от това. Дървените пъзели развиват способността за концентрация и наблюдателност, координацията на движенията, подпомагат запомнянето. Способстват децата да бъдат активни, но и търпеливи, да развият логическото и творческо мислене.

 

Размери на дървените пъзели: 206х190х45мм

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55
София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
Пловдив – ул."Перущица" 8, Mall Plovdiv

 

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Конструктивни игри".