Комплект Viga - Магнитни абстрактни блокчета

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50642
+ -
47,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Магнитни визуални блокчета от дърво 

 

Комплект дървени магнитни блокчета с нарисувани триъгълници за изобразяване на абстрактни картинки. В комплектът са включени и карти с предложения и торбичка от плат за съхранение на елементите.

 

. Децата могат да изработят фигури, използвайки примерните композиции или сами да направят свои, като развиват въображението си.

 

При тази конструктивна игра с дървени магнитни блокчета детето ще научи основни геометрични фигури, названието на различните детайли, както и, че при цветовото разполовяване на квадрата се получават два триъгълника. Ще може да съчетава елементите,  да строи модели и образци в различни магнитни композиции. Разгадаването коя част къде да се постави способства за развитие на умението да се ориентират в проблематиката, да вземат решения и стигат в  изпълнението им докрай. Ще започне творчески да изгражда абстрактни композиции, които ще са функционални и различни. Сортирането на дървените магнитни блокчета, нареждането им и напасването, всичко това развива наблюдателността, въображението и абстрактното мислене, концентрацията, координацията на движенията.

 

Груповите занимания с магнитните визуални блокчета в предучилищна и ранна училищна възраст са начин за предаване на нови знания. Докато играят децата обсъждат, споделят опит и знания, и заедно решават как да построят абстрактната магнитна композиция. Докато играят малчуганите следват образеца-модел. Така ще развият своите конструктивни умения и мислене, ще могат свободно да ги прилагат след това.

 

 Този комплект с магнити  е изключително подходяща за училища, детски градини, обучаващи центрове и обществени места. С него могат да играят едновременно няколко деца и да споделят своите емоции.

 

Размер на всяко от магнитните блокчета: 40х40х10мм

 

Дървеният комплект притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Посетете категориите “Конструктивни игри” и “Образователни игри” за още подобни продукти от PlaySense!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!