Дървени магнитни пъзели Превозни средства-32 части

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50723
+ -
37,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена играчка Дървени магнитни пъзели Превозни средства от 32 части

 

С дървените магнитни пъзели за стена ще създадете обучителна среда за вашите деца. Те ще се забавлявят и едновременно с това ще получават нови знания, ще развиват зрителната си памет и логическо мислене, ще развият захвата на пръстите, своите сръчност и прецизност.

 

Комплектът включва 32 дървени магнитни блокчета и една торбичка от плат за съхранение. С елементите могат да се построят 8 различни превозни средства: хеликоптер, кораб, полицейска кола, пожарна кола, линейка. Всеки отделен пъзел се състои от 4 елемента.

 

Съберете картинните изображения на осемте превозни средства и предложете на детето да ги назове. Обяснете му какви са особеностите на всяка от тях и нейното фукциониране. В процеса на играта разбъркайте елементите на отделните , които са 32 на брой, но с различни цветове. Ярките, контрастни цветове привличат детското внимание и стимулират играта. Детето само открива съвпадащите четвъртини, след което ги долепя на магнитната дъска и изгражда фигурата.

 

Реденето на този тип пъзели подобрява координацията ръце-очи. Очите виждат пъзела, а мозъкът предвижда коя част да се намери и постави. Изискват се малко по-специфични движения, което развива фината моторика, подобрява се двигателната и зрителна координация. Тези конструктивни игри стимулират детското пространствено въображение, концентрация и памет.

Множеството от частите в комплекта с магнитни превозни средства предлага възможност и за колективни занимания. Дървените магнитни пъзели с превозни средства са еднакво подходящ за детски градини, образователни центрове и обществени места. Всички елементи са дървени, качествени, с безопасно и сертифицирано магнитно фолио, обагрени с растителни бои. Това прави магнитните пъзели с превозни средства подходяци за деца над 18 месечна възраст.

 

Ако изграждането на магнитните превозни средства е групова игра, то в процеса и децата заедно разсъждават, учат се да бъдат активни, едновременно с това и търпеливи, както и да се съсредоточават. А това е начин за споделяне на знания и интересна информация с останалите. При груповите занимания с магнитни пъзели и подреждането им на магнитна дъска децата повишават своите социални и интегративни умения за общуване и взаимодействие с другите деца.

 

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Технически спецификации:

 

Дървеният комплект магнитни пъзели притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

Размер на магнитните блокчета: 40х40х10мм

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“ и "Конструктивни игри".

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!