Дървени магнитни букви на латиница

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50324A
+ -
24,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървените магнитни букви на латиница

 

Дървена кутия с акрилен капак за лесно съхраняване. Съдържа 52 разноцветни повтаряеми магнитни букви от английската азбука (Alphabet). Посредством тях детето може да съставя думи,кратки изречения. Дървените букви са в основните цветове, а на гърба им е монтирано магнитно фолио, което ги прави безопасни за деца над три години, лесни и удобни за занимания. Цветовете спомагат формата на буквата да изпъква по-ясно. 

Предложете на детето да поиграе с буквите, да ги обследва и описва с пръсти, да проследява извивките им, да ги очертава. Това ще му помогне да стабилизира мускулната дейност, нужна за боравене с инструмента за писане. Когато детето докосва дървените магнитни букви, сетивата за допир и зрение работят едновременно и това му помага в по-бързото запаметяване в съзнанието.

Може да предложите нагледни средства като магнитни животни, превозни средства или динозаври, предлагани в магазините PLAYSENSE, за да онагледите определена дума с произнасяне на съответните и звукове. След което предложете на детето да потърси и постави на магнитната дъска до картинката буквата, съответсваща на звука. игровият подход подпомога детето при съчетанието на буквите от английската азбука в срички, думи, изречения.

 

 

Дървените букви притежават сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктите на VIGA можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Перущица" 8, Mall Plovdiv

Размери на кутията на дървените магнитни букви на латиница:

 

145х145х50мм

Тегло: 0,36

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Образователни игри". 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!