Дървени колела и игри за баланс

Детско колело за баланс

Представете си малък детски велосипед, без верига и педали - това което се получава е нещо подобно на балансиращите колелета. Не е достатъчно обаче само да демонтирате педелаите и веригата от стандарния велосипед. Покупката на детското дървено колело за баланс си заслужава, защото то е много леко и адаптирано към малки ръце и тела.

Прочети още

Детето го задвижва, като се оттласква с крачета от земята. След като се почувства по-уверено, следващата стъпка е да научите детето си да повдига краката си. Така то ще се възползва максимално от набраната инерция.

Както подсказва името, велосипедът за баланс учи детето Ви на много важно умение: да пази равновесие. Научено от рано, това може да окаже значително влияние върху неговата увереност, когато става въпрос за колоездене. Не само това, но и ще научи детето Ви да контролира движението чрез координирани движения на тялото.

Дървено колело за баланс за 2 годишно

Децата могат да започнат да карат дървено колело за баланс, когато са на възраст между 18 месеца и 2 години. Те им се радват до около петгодишна възраст, когато ще преминат към велосипед с педали.

Важно е да запомните, че балансиращите колелета трябва да са с правилния размер за водача си. Хлапетата растат бързо на възраст между 2 и 5 години, така че в идеалния случай ще искате да изберете такова, което може да се регулира.

Ако се притеснявате за това какъв размер да вземете, не се тревожете, тъй като Playsense има нещо на разположение за всяка възраст. Моделите, които предлагаме са с леко тегло, за да бъде лесно на 2-годишните да ги задвижват. 

Колело за баланс от Playsense

Колелата за баланс на Playsense притежава сертификат за качество и безопасност на материалите ЕN71. Освен това, те притежават още редица предимства:

  • Безопасни за околната среда - Една от основните причини родителите да изберат дървен модел е, че са екологични в сравнение с металните. Дървесината може да бъде рециклирана и ще се разгради в природата. 

  • Устойчиви - Дървените части са покрити с лак, който ги прави устойчиви на влага и краткотрайни излагания на дъжд. Лаковото покритие предпазва дървото от изгниване и въздействието на слънцето.

  • Настройки на седалката - Повечето модели предлагат няколко настройки за височина на седалката. Това ги прави използваеми дори когато детето Ви порасне.

  • Леки - По принцип дървените варианти са по-леки от металните. Това прави управлението им супер лесно. Също така улеснява родителите да ги носят.

  • Красив дизайни - Много хора също харесват външния им вид. Имат ретро вди, което връща много хора в собственото им детство.

Дървено колело за баланс на изгодна цена

Изкушението да похарчите по-малко е разбираемо, когато купувате нещо, което за няколко години излиза от употреба и ще събира прах. Playsense ви предлага евтини дървени колела за балансиране, които са леки, устойчиви и имат компоненти , които са специално проектирани за малки тела.

Родители, когато купувате, моля, имайте предвид необходимите предпазни средства за безопасност, размера и общото ограничение на теглото на водача. Свържете се с нас, ако имате колебания или конкретни въпроси. С радост ще Ви помогнем в избора.

марки
Подреди по