Дървени котлон и барбекю Polar B

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44032
+ -
72,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен котлон и барбекю PolarB 

Дървената печка с барбекю е прекрасна играчка от комбинация от различни домакински уреди и аксесоари, боядисани в пастелни цветове. Играта с тях е предпоставка за развиване на умения за практически живот и самообслужване на детето.

 

Говорете с детето, докато вършите ежедневната си работа като пазаруване, приготвяне на храна за готвене, приготвяне на ястия, подреждане на масата, сервиране... Задавайте му въпроси, за да събудите интерес у детето и да го насърчите да работи самостоятелно. То с удоволствие ще ви имитира и ще преведе вашите действия в играта.

 

Дървената играчка включва сгъваеми барбекюта и котлон с копчета за нива, които издават характерен звук при завъртане. Идват с тенджера, тиган с яйце, дървени щипки, нож, черпак, шпатула, две шишчета и хранителни продукти за нанизване. С тези пособия децата се впускат в една полезна и вълнуваща игра, която със сигурност освен удоволствие води и до създаване на полезни навици у малките художници в кухнята.

Наблюдавайки детето, ще се върнете в собственото си детство, ще преоткриете и това, на което майка ви е научила с доброта и уважение.

 

Дървената играчка притежава сертификат за качество и безопасност на материала EN71.

 

Размер: 245х250х68 мм

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широка гама играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория посетете категорията "Детски дървени кухни и аксесоари".

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!