Дървени котлон и барбекю Polar B

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44032
+ -
72,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървени играчки котлон и барбекю

 

Дървеният котлон с барбекю е чудесна играчка от съчетание на различни домакински уреди и принадлежности, обагрени в пастелни цветове. Играта с тях е предпоставка за развитие на умения за практическия живот и самообслужването на детето.

 

Разговаряйте с детето, докато вършите всекидневната си работа като пазаруване, подготвяне продукти за готвене, приготвяне на ястия, подредба на масата, отсервиране...Задавайте му въпроси, за да събудите интерес у детето и го подтикнете към самостоятелна работа. То с удоволствие ще ви имитира и ще претворява в играта вашите действия. 

 

Дървената играчка включва сгъваеми барбекю и котлон с копчета за степени, които при завъртане издават характерен звук. Към тях има тенжера, тиган с яйце, дървени щипка, нож, черпак, шпатула, две шишчета и  хранителни продукти за нанизване. С тези пособия децата се впускат в полезна и увлекателна игра, коята със сигурност освен удоволствие води до създаване на полезни навици при малките творци в кухнята.

Наблюдавайки детето ще се върнете към собственото си детство, ще преоткриете и онова, на което ви е научила с доброта и уважение вашата майка.

 

Дървената играчка притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Размер: 245х250х68 мм

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Детски дървени кухни и аксесоари".