Дървени играчки - хамбургер и сандвич

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50810
+ -
23,00 лв. 19,55 лв.
Характеристики
Характеристики

50810 Дървена играчка Хамбургер и сандвич от Вига Тойс

Забавлявайте се с играта на вашето дете с невероятната 50810 Дървена играчка Хамбургер и сандвич от Вига Тойс. Този забавен и образователен комплект предлага на децата вълнуваща възможност да създават и готвят свои собствени хамбургери и сандвичи.

Изработен от висококачествени дървени материали, този комплект предлага забавление и удоволствие, като същевременно насърчава творчеството и ученето чрез игра. Със своите ярки и живописни цветове, хамбургерът и сандвичът от Вига Тойс не само привличат вниманието на децата, но и ги насърчават да развиват моториката си и уменията си за сглобяване.

50810 Дървената играчка Хамбургер и сандвич е идеална за забавление в ролеви игри, като насърчава децата да се забавляват и да учат за различните храни и хранителни групи. Този комплект е перфектният начин да насърчите вашето дете да развие въображението си и уменията си за създаване на различни комбинации от храна.

Допълнете играта на вашето дете със забавния и образователен 50810 Дървен Хамбургер и сандвич от Вига Тойс и позволете им да се забавляват и да учат едновременно, докато създават вкусни фантазии в своето игрово пространство.

 

Размер на продукта: 140х75х45мм

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Детски дървени кухни и аксесоари".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!