Дървена Триколка

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59693
+ -
125,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме Вашето внимание сладката дървена триколка. Тя е маневрена и удобна сядане дори за най-малките. Конструирана е по начин, който позволява дори прохождащи деца лесно да изтласкват с крачета и да пазят равновесие. Триколките са любими играчки за малките деца. Този артикул ще е интересен както за момичета, така и за момчета. Изработена е от качествена дървесина. Материалът е изключително приятен на допир. Пъстрите цветове, с които е оцветена, пък допринасят за доброто настроение. Използваните материали за направата на този артикул са екологично чисти. Играчката притежава специален сертификат за качество и безопасност на материалите EN71. Производител е VIGATOYS, чийто официален дистрибутор за България, е именно PlaySense. От нашия онлайн магазин можете да поръчате тази и още много висококачествени играчки за своите малчугани или като подарък. Подарете много весели мигове на любимите си малчугани!
Размери на артикула:

  • 490x330x265мм
  • Тегло: 3 кг

 

Дървено колело триколка за ранно детство

 

Сред големите плюсове на това дървено колело триколка, е че укрепва вестибуларния апарат и допринася за развитието на двигателните умения през ранното детство. В този етап от развитието си децата са изключително активни и се движат постоянно. Мускулатурата им укрепва постепенно и с всеки изминал ден стават все по-координирани и уверени в движенията си. С помощта на колелото те могат да се упражняват докато играят. Подходящо е за деца на възраст над 18 месеца. Играчката е снабдена със стабилни и достатъчно широки колела с гуми, с цел по-голяма безопасност за малкия шофьор. Разполага с удобно кормило и седалка с облегалка. Подходяща е както за игра вкъщи, така и за разходки в парка или на двора. 

 

Дървена триколка за бутане с крака

 

Дървената триколка за бутане с крака няма монтирани педали. Целта на този тип детски колела е да подпомагат детето в процеса на прохождане. Допринася за хармонията в цялостния двигателен процес. Движението е много важно за всяко малко дете. Движейки се, то усъвършенства мускулатурата и костната си система, укрепва тялото си. Поръчайте онлайн този чудесен артикул и той ще бъде при Вас в рамките на 1 до 3 работни дни. Заповядайте и място в нашите физически обекти, за да се докоснете до избраните игри. Разгледайте и останалите ни “Играчки за ранно детство”! С тази пъстра играчка всеки малчуган ще усъвършенства уменията си, докато се забавлява. Тя е страхотна идея за подарък по повод рожден ден или друга важна дата. 

 

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. „Цар Симеон „ №55,

София – бул.”Черни Връх “ № 100, Paradise Center

Пловдив – ул.“Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Играчки за бутане и дърпане".