Дървена таблица за умножение на стойка

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50036
+ -
54,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена таблица за умножение на стойка

Дървена таблица на стойка представлява дървена рамка с десет оси,на които се въртят 100 бр. дървени квадратни елемента с размери 25х25х5мм. Елементите са принтирани в пет различни цвята с действието умножение от едната страна на таблица. От другата страна на таблицата за умножение са принтирани отговорите. Децата могат да стигнат бързо до отговора на действието умножение, като завъртат всеки елемент с пръст.

Дървената таблица за умножение е образователно пособие, с което въвеждате детето в света на числата, подготвяте го за възприемане на числови закономерности. Със завъртане на блокчетата от първата колона, за да открият отговорите на  числата, умножени по 1, децата ще открият числовата редица на числата от 1 до 10. Първо ще се научат да броят до 10 и в обратен ред, както и ще разберат съотнасянето на количествата към техните символи. Съответно при умножение с числото 2, всеки пореден отговор в колоната се увеличава с 2, при умножение с 3, всеки последващ отговор се увеличава с 3 и т.н. Най-горната хоризонтална редица с отговори от таблицата също представлява числова редица от 1 до 10. Съответно най-долния хоризонтален ред в таблицана  е съставен от десетиците от 10 до 90 и последваща стотица. Търсейки отговорите със завъртане,  детето получава представа за математическата операция умножение и на сетивно ниво.

Таблица за умножение игра.

 Играта с дървената таблицата за умножение на стойка предоставя на детето максимална възможност за самостоятелна работа. Забавно е учене на таблицата за умножение. Таблица за умножение е безопасна за деца над 3 години и е дидактично пособие за 2 клас. Таблица е за умножение на числата от 1 до 10. Изключително  лесно детето ще научи таблицата за умножение с този нагледен материал, тъй като включва активно и зрителната памет в образователния процес. Детето получава представа за числова редица, както и разбиране за структурата на десетичната бройна система.

 Продуктът е подходящ за деца на възраст над 3 години. 

 Дървената таблица притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на таблицата

350 х 350 х 30мм

Тегло:0,780кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Образователни игри". 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!