Дървена проходилка с кубчета

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50306
+ -
98,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Първите движения на детето са неуверени и безпомощни, на пръв поглед изглеждат хаотични и безсмислени. Въпреки това те са необходими за възприемането на околното пространство. Прекрасно пособие, което помага на детето в първите крачки, е дървената проходилка. Класическата дървена проходилка е със силиконови ленти на колелата, което ги предпазва от инерционно движение, а децата от подхлъзване.

 Съдържа 36 бр. дървени кубчета в натурален,червен, жълт, зелен и син цвят. Те придават допълнителна тежест на проходилката, което я прави надежна и безопасна.

В началото на периода на прохождане детето се интересува само от движението, едва по-късно започва да се интересува от по-сложни действия. За тяхното изпълнение е нужна добра координация, свобода и изразителност на движенията. С кубчетата детето строи пътечки, коминчета, къщички, изучава основните цветове,развива тактилните умения, както и двигателните за координиране на тялото. Колкото по-сложно е движението, толкова повече не само физически, но и умствени усилия са нужни. Затова тази дървена проходилка е съчетана и със строител от цветни и натурални дървени блокчета, сертифицирани за деца над 12 месеца.

На по-късен етап тази класическа дървена проходилка се превръща в удобна количка за играчки, кукли, пясък и други пособия. 

Дървената проходилка е подходяща за деца от 1 до 3 години. 

 

Дървената проходилка притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

 Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на дървената проходилка с кубчета:

 

410х325х460мм

Тегло: 3,13 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Детски дървени проходилки".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!