Дървена низанка - Диви животни

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59549
+ -
35,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена игра за нанизване - Диви животни

 

Комплектът съдържа в себе си 12 броя дървени фигури, от които 8 броя са на диви животни, две човешки фигури, автомобил  и едно дърво. Средният размер на фигурите е 45х50х15мм, което ги прави подходящи за деца под 36 месеца. Шнурът е с дървена „игла“ и е по-дълъг от 700мм, което го прави неподходящ за деца под 24 месеца. Фигурите могат да бъдат нанизвани на шнура, а това е и основната цел на продукта. Детето се забавлява промушвайки фигурите. То се учи правилно да държи фигурките и иглата, и следи за тяхната подредба. Запознава се с  понятията за животните в джунглата и техните взаимоотношения с хората.

 

Шиенето е дейност, която развива добрата координация между окото и ръката.

 

Покажете на детето как да промушва и изтегля шнура през дупките по цялото очертание на фигурата. Когато започне да го прави безпроблемно, му покажете как да го прави с дебелата игла за гоблени и преждата.

 

Подходящият размер на фигурите им позволява да стоят изправени. Това ги прави удобни за използването им, като ностолна игра, настолен театър. Разигравайки дървени фигури за игра детето развива своята реч, като усвоява все по-голямо количество думи и конструира все по-сложни изречения. Детето харесва думите и тяхната мелодика. За да помогнете на вашето дете да развие речта си, говорете му, използвайки богат, разнообразен, точен, „сочен“ речник и го правете с мек и доброжелателен тон.

 

„ На около година и половина детето прави ново откритие: че всеки предмет има собствено название.“ Мария Монтесори, „ Попиващият ум на Детето“

 

Играчка подходяща за координацията между ръцете и очите.

 

 Дървена играза нанизване – Диви животни притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Размер на дървената игра за нанизване:

210х190х45мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст"  и "Конструктивни игри".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!