Дървена магнитна дъска - Настолна

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59075
+ -
99,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената магнитна дъска

 

Магнитната дъска за деца е с красива дървена стойка,но може да си ползва и като настолна такава.Тя се състои от две лица-черна за писане и рисуване с цветни тебешири и бяла магнитна за редене на магнитни фигури,букви,цифри,писане с флумастер. Превърта се по горната си ос и детето лесно преминава от черното към бялото лице на дъската. Към  дъската има 15 бр. магнитни цифри и матетематически знаци,цветни тебешири,флумастер,както и гъбичка за сухо изтриване.Има удобен прорез за ръка в горната си част,което я прави леснопреносима.С нея децата могат да играят навсякъде. 

 При заниманията на детето с магнитната дъска за писане и рисуване се стимулира инстинкта му да очертава и оцветява фигури с цветни тебешири или флумастер.Всичко това предшества рисуването,а то от своя страна предшества писането.Детето се учи да координира своите движения,да насочва флумастера така,че да оставя отчетливи знаци,да приплъзва ръката леко по гладката повърхност на магнитната дъска.Това е пряка подготовка в усвоявянето на механизма за писане.

С цифрите и математическите знаци  детето може да подрежда на магнитната дъска числовата редица на числата от 1 до 9, да се запознае с числото 0,като предшестващо 1,да съставя задачи и намира тяхното решение.Това помага за усвояването на математическите действия,развива детската креативност и логическо мислене.

Дървената магнитна дъска за рисуване и писане е подходяща заа деца над 3 годишна възраст. 

Дървената дъска притежава сертификат за качество и безопастност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

Можете да я откриете в магазини PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София - ул."Цар Симеон"№55,

София - Парадайс Център,

МОЛ Пловдив-ул."Перущица"№8

 

Размери на дървената магнитна дъска:

 

595х410х380мм

Тегло: 2,43 кг.

 

Посетете категорията "Образователни игри" за още подобни продукти от PlaySense