Дървена Жаба кула "Frog Stacker"- Ханойска кула

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50258
+ -
32,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Дървена Жаба кула "Frog Stacker" - Ханойска кула

 

Дървената пирамида-жаба е с дървена основа, към която е монтирана пръчка на еластична връзка.На нея детето нанизва цветни дървени рингове с различна големина и в определена последователност. Накрая кулата завършва с глава на усмихнат жабок.

 Тази елементарна на вид играчка служи за развитие фината моторика на пръстите и зрително-моторната координация.

Покажете на детето как да нанизва и сваля пръстените от пръчката. Първоначално то ще се научи да извършва тези действия, без да се съобразява с големината на ринговете. Когато държи пръчката в ръка кажете на детето да извади един ринг. Помогнете му, ако се затруднява. Когато всички рингове са свалени, коментирайте действията на детето и му предложете отново да ги наниже. Дървената жаба-ханойска кула е с елементи в шест различни цвята. Това прави тази играчка незаменим помощник в заниманията по запознаване на детето с различните цветове и големини на ринговете.

След края на първата си година детето ще усвои самостоятелното нанизване на ринговете. Ако сте започнали играта с един, два, може да увеличите броя на ринговете, за да изградите пирамида. След година и половина с помощта на пръстените от пирамидата можете да въведете понятието по-голямо, по- малко, а впоследствие - цветове, брой, повече и по-малко. 

Дървената жаба-кула притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" /срещу Куклен театър/

 

Размери на опаковката на Дървена Жаба кула "Frog Stacker":

 

100х100х180мм

 Тегло: 0,65 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!