Дървена картина за оцветяване - локомотив

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50686
+ -
20,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена картина за оцветяване - локомотив

 

Дървената картина представлява квадрат с рамка, в който има графичен контур на локомотив. Към нея са приложени и елементите( девет броя части на локомотива), а както и четка с водни боички за оцветяване, които са безвредни. Качеството на материалите придава още по-голямо удоволствие от рисуването. Детето само рисува върху елементите с боичките, след което ги монтира на указаните места посредством тънко двойнозалепващо се тиксо. 

 

Упражненията, като рисуване са предназначени да тренират ръката, така че да е готова да пише. Развива художественото творчество, усета към красивото. Покажете на детето, как да отвори боичките и как да ги използва. Действайте етап по етап, като изваждате материалите и когато ги прибирате. Помогнете на детето като го подканвате да очертае рамката и да запълни фигурките с боичките. Това подготвя ръката, като развива мускулния контрол. По отношение на цветовете детето разполага с четка за рисуване и шест водни боички. С тях то може да рисува. Когато то завърши картината си, оставете я да исъхне. После покажете на детето как да се погрижи за пособията си, да измие четката си, да я насапуниса и изплакне. След което да я сложи в бурканче да съхне с космите нагоре, за да не се повреди.

Картината е с възможност за окачване на стена. Не забравяйте да изложите творбата му вкъщи или да я подарите на негов близък приятел. Подходящ продукт за 3години+.

 

Дървената картина - торта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размер на продукта: 225х225х6мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „дървени играчки от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!