Дървена играчка - Ягодово руло

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51324
+ -
19,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Това уникално и забавно ягодово руло е перфектната играчка за малките любители на готвенето и роладите.

Изработено от висококачествено дърво, това ягодово руло има реалистичен дизайн и ярки цветове, които ще привлекат вниманието на всяко дете. Със своите въображаеми плодове и възможности за игра, то ще насърчи децата да се забавляват и да развиват техния кулинарен талант.

Децата могат да се научат да правят свои собствени ролади с помощта на това дървено ягодово руло. Те могат да сглобят и разглобят плодовете, да ги режат и съчетават по различни начини. Това е идеалният начин да се научат да броят, да разпознават цветовете и да развиват своето въображение.

С дървеното ягодово руло от Viga Toys вашето дете ще се забавлява и ще развива въображението си. Тази забавна и интерактивна играчка е подходяща за домашна игра или за игра на ролеви сценарии. Нека вашето дете се наслади на творческото готвене с това дървено ягодово руло от Viga Toys и нека създава сладки спомени и безкрайно забавление!

 

Размер на продукта: 95х80х70мм 

Производител: Viga Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на Viga Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" №7/срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Детски дървени кухни и аксесоари".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!