Дървена играчка VIGA - Влак с релси

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 56304
+ -
128,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена играчка VIGA - Влак с релси

Дървеното влакче с релси на PlaySense е вариант на познатата и обичана от поколения играчка. Едва ли детството ще е същото без тази игра. По своята същност влакчето е типична сюжетно-ролева игра, която освен че е много забавна за всеки малчуган, развива редица способности - моториката, кординационните умения, социалните умения. Влакчето е еднакво интересно както за момичета, така и за момчета. Ние от Playsense сме на мнение, че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Комплектът дава възможност още от ранно детство децата от различен пол, да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства.

 

Дървено влакче с релси

 

Нашето дървено влакче с релси съдържа 49 части: пътнически влак, товарен влак, 3 коли, пътни знаци, дръвчета, къщи и хора. Релсите са изработени от масивна букова дървесина. Сглобките между тях са направени от същия материал, което е много важно за качеството на играта.

 

С помощта на влакчета с релси родители и педагози имат възможност да запознават детето с различните особености на влака: как се придвижва, видовете влакове  композиции, правилата за движение и т.н. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в своите сюжетно-ролеви игри.

 

Влакът е вид превозно средство, движещо се по релси и състоящо се от поредица скачени вагони и един или няколко локомотива, които го привеждат в движение. Заниманията с дървени влакове, тяхното придвижване от едно място до друго, създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средства, които имат важна и неотменима функция в обществото, привличат детското внимание и развиват въображението.

 

  • Размери на продукта: 485х285х75мм
  • Тегло: 2 кг.
  • Производител: VIGATOYS (ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.)

 

Дървено влакче с релси с отлично качество и цена

 

Предлагаме Ви наистина качествен артикул при това на изключително разумна цена. Качеството и безопасността на материалите, от които е направен, са гарантирани със сертификат EN71. Така можете да бъдете напълно спокойни за здравето на своите деца. Продуктът е чудесна идея за подарък за различни поводи - рожден ден, ден на детето, Коледа. Всеки малчуган ще се зарадва на избора Ви. Влакчето е налично както онлайн, така и във всички магазини PlaySense, които се намират в: 

 

  • София – ул. "Цар Симеон " 55
  • София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
  • Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Ако ни посетите, можете да се докоснете до този и всеки друг артикул. Да видите с очите си изработкатата. Докато Вие разглеждате, нашите малки клиенти могат да си играят на воля с играчките! Ще се радваме да се срещнем!

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от забавления за Вашето дете. За още интересни продукти, посетете категория "Сюжетно-ролеви игри“! 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!