Дървена играчка - Влак с релси

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 56304
+ -
105,00 лв. 79,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Влакът с релси съдържа 49 части: пътнически влак,товарен влак, 3 коли,пътни знаци,дръвчета ,къщи и хора.Релсите са изработени от масивна букова дървесина.Сглобките между тях са от същия материал,което е много важно за качеството на играта.

С помощта на влака с релси ние имаме възможност да запознаваме детето с различните особенности на влака: как се предвижва, видовете влакове  композиции, правилата за движение и т.н. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в своите сюжетно-ролеви игри.

Влакът е вид превозно средство, движещо се по релси и състоящо се от поредица скачени вагони и един или няколко локомотива, които го привеждат в движение. Чрез играта с дървените влакчета ,детето развива моториката, кординационните умения, също така развива и своите социални умения.

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Този комплект с влакове дава възможност в ранното детство децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с дървени влакове, тяхното предвижване от едно място до друго, създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото, привличат детското внимание и развиват въображението.

Дървеният влак с релси притежава сертификат за качество и безопастност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

 

Размери на продукта: 485х285х75мм

Тегло: 2 кг.