Дървена играчка VIGA - Товарно влакче

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50820
+ -
19,50 лв.
Характеристики
Характеристики

50820 Дървена играчка VIGA - Товарно влакче от Вига Тойс

Представяме ви невероятното 50820 Дървено играчка VIGA - Товарно влакче от Вига Тойс, която ще разшири железопътното приключение на вашето дете. Това уникално товарно влакче е създадено с внимание към детайла и изработено от висококачествени дървени материали, които гарантират забавление и забавление за дълго време.

50820 Дървеното Товарно влакче е идеалното допълнение към всяка железопътна система или колекция. То предлага вълнуваща възможност на децата да развиват своето въображение и креативно мислене чрез създаване на собствени приказки и сценарии на превозване на товари.

С ярките и живописни цветове, това влакче не само привлича вниманието на децата, но и ги насърчава да развият моториката си, като сглобяват и разглобяват вагоните и товарите. Със своя компактен и здрав дизайн, това влакче е идеално за игра в домашна среда или в училище.

50820 Дървеното играчка VIGA - Товарно влакче е перфектният начин да разнообразите игрите на вашето дете и да ги насърчите да създават свои собствени железопътни истории. Подарете на вашето дете вълнуващо и образователно преживяване с това забавно и функционално товарно влакче от Вига Тойс.

 

Дървеното детско влакче притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Дървени влакчета и релси".

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Подходящ продукт за 3+години.

Размер на продукта: 340х100х40мм

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!