Дървен тостер от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50233
+ -
43,00 лв. 38,70 лв.
Характеристики
Характеристики

 

 Дървеният тостер от VIGA Toys е очарователно допълнение към играта на ролеви модели. Той е изработен от висококачествено дърво и предлага безкрайни възможности за творческа игра и забавление.

Тостерът има реалистичен дизайн, който привлича вниманието на децата и им позволява да се насладят на играта на готвачи. Той включва бутони за включване и изключване, които може да натиснат, за да симулират процеса на приготвяне на тост.

С дървения тостер от VIGA Toys, децата могат да развиват въображението си и креативността си, като създават различни игри и ролеви сценарии. Те могат да представят, че са в ресторант, кафене или просто да правят закуски за своите играчки и приятели.

Този дървен тостер е здрав, безопасен и издръжлив. Изработен е с внимание към детайлите и отговаря на високите стандарти на VIGA Toys. Той е идеален избор за развитие на ролевите умения и социалната интеракция на децата.

Дървеният тостер 50233 от VIGA Toys предлага комбинация от забавление и образование, като насърчава децата да използват въображението си и да развиват социалните и фините моторни умения. Той е идеален за домашна игра или за игра в детските градини и училища.

 

Размери на продукта: 200х125х100мм

Тегло: 0,75 кг.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Детски дървени кухни и аксесоари".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!