Дървена играчка - Сервиз за чай / розов

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44543
+ -
54,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Сервизът за чай е в мека розова гама. Съдържа поднос с приятна форма, чайник, захарница, каничка за мляко,две чашки с чинийки и лъжички. Този комплект е предпочитан от децата в игрите на чаено парти с приятели.

 

Метода Монтесори обръща специално внимание на добрите обноски. Чрез дървеният сет се провокира детското въображение за добрите обноски и поведение. Това е сервиз за чай, с който децата получават първите си уроци по вежливост. Децата се запознават с думички и изрази, които съпътстват всеки един вежлив и възпитан човек, а именно: "Моля", "Заповядай", "Благодаря", "Желаете ли още?", "Искате ли мед?" и др. Това са думички и фрази съществени за човешките взаимоотношения. Играта с дървен детски сервиз, кара децата да се чувстват емоционално удовлетворени. Те могат да поканят "мама" на кафе или чай, да разкажат как е минал денят им и т.н. Децата се забавляват искренно, когато влизат в ролята на родител. Сюжетно- ролевите игри са любими на децата. Чрез играта с детския сервиз,  детето развива моториката, кординационните умения, също така развива и социалните си умения. Игра по системата на Мария Монтесори.

 

Размери на продукта: 240х240х95мм

Тегло: 0,83 кг.

Дървеният сервиз за чай притежава сертификат за качество и безопасност EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Детски дървени кухни и аксесоари".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!