Дървена играчка VIGA - Пожарна команда

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50828
+ -
168,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена играчка VIGA - Пожарна команда

 

Дървената пожарна команда представлява двуетажна сграда с хеликоптер и хеликоптерна площадка на покрива. На една от стените на сградата е монтирана камбанка. Има гараж с пожарна кола, хеликоптер, офис оборудване, легло за пожарникарите, стълба, противопожарен кран, маркуч, бариера, обозначителен триъгълник, изображение на пламък, пожарникарско куче, хранилка за него  и двама пожарникари.

 

С дървената писта ние имаме възможност да запознаем детето с функциите и приложението на пожарната станция и пожарната кола. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в свойте сюжетно-ролеви игри.

 

Дървената пожарната кола е в червен цвят със стълба отгоре. Тя превозва пожарникарите до мястото на пожара и им осигурява достъп до вода и друга техника.  Дървената детска кола има подвижна стълба. 

 

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Тази играчка в ранно детство дава възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Дървената детска играчка - Пожарна команда притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да  откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE:

 

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размер на продукта: 350х225х280мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и „Дървени колички“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!