Бебешка играчка: дървена "Пожарна кола"

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50330
+ -
22,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Бебешка играчка дървена "Пожарна кола"

 

Дървена бебешка играчка "Пожарна" е изработена, така че да бъде удобна за хващане в детската ръчичка. Детската количка е изработена изцяло от дърво в червено, с обли форми за безопасност на детето.Дървената кола е с красив дизайн. С нея, ние имаме възможност да запознаем детето с функциите и приложението на пожарната кола. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в своите сюжетно-ролеви игри.

Още преди да могат да изговарят думи, децата започват да издават различни звуци. Именно това прави интересна за децата пожарната кола, дори когато още не могат да изговарят думата пожарна, те издават специфичният звук на сирената и.

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Тази пожарна детска кола в ранно детство дава възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго, създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. 

Игрите с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото, привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Дървената кола притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Бебешка играчка дървена "Пожарна кола"

 

155х115х50мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Играчки за бутане и дърпане".

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!