Дървена играчка - Полицейска кола 

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59675
+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена играчка - Полицейска кола

 

Дървена количка Полиция е изработена, така че да бъде удобна за хващане в детската ръчичка. Детската количка е изработена изцяло от дърво в синьо и бяло с красив дизайн. С нея, ние имаме възможност да запознаем детето с функциите и приложението на полицейската кола. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в свойте сюжетно-ролеви игри.

 

Полицейската кола е с надпис POLICE , за да се разпознава от далеко. Още преди да могат да изговарят думи, децата започват да издават различни звуци. Именно точно това прави интересна за децата полицейската кола, дори когато още немогат да изговарят думата полиция, те издават специфичният звук на сирената и.

 

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Тази полицейска детска кола в ранно детство дават възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. 

 

Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Технически спецификации: 

 

Размери на продукта: 130х105х70мм

Тегло: 0,27 кг.

Дървената детска полицейска кола притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и „Дървени колички“.