Дървен паркинг на три нива VIGA

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44509
+ -
189,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Представяме ви удивителния Дървен паркинг на три нива VIGA, който ще предложи на вашето дете часове на забавление и вълнуващи приключения с любимите му колички.

Този дървен паркинг е страхотен начин да допълните игралния ъгъл на вашето дете с невероятна играчка, която е не само забавна, но и образователна. Изработен с високо качество и внимание към детайлите, паркингът се представя във функционален и привлекателен дизайн, който ще впечатли както децата, така и родителите.

С три нива и разнообразни площадки за паркиране, този дървен паркинг разкрива безкрайни възможности за забавление. Децата могат да създават различни сценарии, играейки с различни видове колички и определяйки мястото им на различни нива на паркинга.

Причинете радост на вашето дете, като го запознаете с концепцията за паркиране и организация на пространството. Това ще стимулира техните моторни умения и координация на движенията, докато развиват своето творчество и въображение, играейки с приятелите си.

Всички продукти от VIGA са изработени от безопасни и екологични материали, които са подходящи за деца. Те отговарят на всички стандарти за безопасност и качество, което гарантира спокойствие на родителите и безгрижно забавление за децата.

Не чакайте повече! Поръчайте Дървения паркинг на три нива VIGA и подарете на вашето дете не само страхотна играчка, но и вълнуващо преживяване с колички и паркиране. Нека децата се наслаждават на разнообразни игри и въображаеми пътешествия с този уникален дървен паркинг от VIGA!

 

Дървеният паркинг притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Размер: 728х450х405мм

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Посетете категориите "Конструктивни игри" и "Сюжетно-ролеви игри" за още подобни продукти от Playsense

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 / срещу Куклен театър/

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!