Дървена играчка за нанизване - Мече PolarB (Ханойска кула)

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44005
+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Дървена играчка за нанизване - Мече PolarB 

Ханойска кула

Кулата за нанизване-мече е с дървена основа, към която е монтирана пръчка за нанизване на рингове. На нея детето нанизва цветни дървени рингове с различна големина и в определена последователност. Накрая пирамидата завършва с глава на усмихнато мече.

Дървената играчка за нанизване /ханойска кула/ служи за развитие фината моторика на пръстите и зрително-моторната координация.

Покажете на детето как да нанизва и сваля пръстените от пръчката. Първоначално то ще се научи да извършва тези действия, без да се съобразява с големината на ринговете. Когато държи пръчката в ръка, кажете на детето да извади един ринг. Помогнете му, ако се затруднява. Когато всички рингове са свалени, коментирайте действията на детето и му предложете отново да ги наниже.

След края на първата си година детето ще усвои самостоятелното нанизване на ринговете. Ако сте започнали играта с един, два, може да увеличите броя на ринговете, за да изградите пирамида. След година и половина с помощта на пръстените от пирамидата можете да въведете понятието по-голямо, по- малко, а впоследствие - цветове, брой, повече и по-малко. 

Дървената основа на мечето-пирамида представлява полусфера. Това дава възможност на играчката да се поклаща в различни посоки и я прави особено забавна за малчуганите.

 Дървената ханойска кула- мече притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на опаковката на Дървено мече за нанизване PolarB

 

80х80х130мм

 Тегло: 0,450 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".