Дървен миксер от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50235
+ -
48,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Дървеният миксер 50235 от VIGA Toys е страхотно допълнение към играта на ролеви модели, предназначено за малки кулинарни майстори. Този миксер е изработен от висококачествено дърво и предлага реалистична и забавна игра.

Миксерът има привлекателен дизайн, който привлича вниманието на децата и ги въвлича в света на готварството. Той разполага с въртяща се съд с миксерни приставки, които се въртят, когато децата маневрират с миксера.

С дървения миксер, децата могат да развиват творческите си умения, като правят различни игри на ролеви модели и сценарии. Те могат да представят, че са главни готвачи или пекари и да създават вълнуващи рецепти и кулинарни изкушения.

Този дървен миксер е издръжлив, безопасен и здрав. Изработен е с внимание към детайлите и отговаря на високите стандарти на VIGA Toys. Той е идеален за развиване на фината моторика и въображението на децата.

Дървеният миксер от VIGA Toys е перфектен начин за забавление и образование, като насърчава децата да развиват творческите си и социалните умения. Той е идеален за игра в домашна среда, детски градини или училища, предоставяйки безкрайни възможности за готварска забава и ролеви игр

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на продукта: 210x195x110мм

Тегло: 0,63 кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Детски дървени кухни и аксесоари".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!