Дървени макарони VIGA

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50807
+ -
26,00 лв. 22,10 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървени макарони VIGA - Играчка за Кухнята

Вига представя този невероятен набор от дървени макарони - идеален начин за децата да влезнат в ролята на малки готвачи и да развият творческата си страна.

Кулинарни Приключения: Този комплект дървени макарони предлага вълнуващ начин за учене и забавление. Децата могат да създават различни ястия, като съчетават различни видове макарони и ги сервират като истински готвачи.

Разнообразие от Форми и Цветове: Наборът включва разнообразие от форми и цветове на макароните, което насърчава децата да развиват своето въображение и творчески умения.

Ярки Цветове и Сигурност: Дървените макарони на Вига са изработени от висококачествени и безопасни материали със ярки цветове, които ще привлекат вниманието на децата.

Екологично и Сигурно: Продуктите на Вига са изработени със специално внимание към екологичността и безопасността на децата, предлагайки ви мир и увереност.

Идеален Подарък: Тези дървени макарони са перфектният подарък за малки готвачи и обичащи храненето деца. Те предоставят забавление, образование и стимулират креативността.

С Дървените макарони VIGA, вашето дете може да се наслаждава на безкрайни кулинарни приключения в своята малка кухня. Позволете им да създават и учат чрез забавление с този чудесен комплект за игра!

 

Подходящ продукт за 18м+.

Размер на продукта: 300х97х52мм

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Cente

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Детски дървени кухни и аксесоари".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!