Дървена играчка - Котлон за готвене

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50301
+ -
139,00 лв. 109,00 лв.
Характеристики
Характеристики

50301 Дървена играчка - Котлон за готвене от Вига Тойс

Вдъхнете усещането за шеф във вашия малък дом с невероятния 50301 Дървен Котлон за готвене от Вига Тойс. Този забавен и образователен комплект предлага на децата вълнуваща възможност да развият своето творчество и кулинарни умения, докато се забавляват в домашната игрална кухня.

Изработен от висококачествени дървени материали, котлонът за готвене представлява безопасен и забавен начин за вашето дете да изследва света на кулинарията. Със своите реалистични детайли и здрав дизайн, той е идеален за стимулиране на въображението и ролевата игра.

50301 Дървеният Котлон за готвене е идеален за учене на децата за различните кулинарни техники и инструменти. Този комплект е перфектният начин да се насърчи вашето дете да се забавлява, докато учи за храната и основните понятия за готвене.

Допълнете играта на вашето дете със забавния и образователен 50301 Дървен Котлон за готвене от Вига Тойс и позволете му да се наслади на създаването на вкусни фантазии и вълнуващи кулинарни приключения в своето собствено малко кулинарно кралство.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на продукта: 380х280х310мм

Тегло: 2 кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Сюжетно-ролеви игри“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!