Бебешка дървена играчка "Конче"

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50328
+ -
22,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена играчка "Конче"

 

Дървена бебешка играчка "Конче" е изработена, така че да бъде удобна за хващане в детската ръчичка. Детската количка е изработена изцяло от дърво в оранжев цвят с обли форми за безопасност на детето.Дървеното конче-кола е с красив дизайн. Скоро то с удоволствие ще я  включи в заниманията си в своите сюжетно-ролеви игри.

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Това конче кола дава възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства още в ранното детство. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго, създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. 

Игрите с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото ,привличат детското внимание и развиват въображението.

Дървеното детско конче притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срущу Куклен театър/

 

 

Размер на дървена играчка "Конче":

 

50х140х50мм

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Играчки за бутане и дърпане“.