Дървена играчка камион с три коли PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44014
+ -
45,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на играчка от дърво - камион с три коли PolarB

 

Дървеният детски камион е изработен от качествена дървесина и съдържа в себе си: камион с ремарке и три разноцветни, различни по модел автомобили. Дървеният камион е в подвижна връзка с ремаркето, а детето само монтира и демонтира. Ремаркето е на две нива с плавно движение назад за качване и слизане на автомобилите. Продуктът се отличава със своето качество в изработката. Подходящ е за деца над три години.

 

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Тези малки колички в ранно детство дават възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с дървени коли, тяхното предвижване от едно място до друго създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Технически спецификации: 

 

Размер: 225х90х78мм

Дървеният камион с три коли притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:
София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и „Дървени колички“.