Детска играчка Viga - Polar B, Автовоз

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44014
+ -
45,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената играчка - PolarB камион с три коли

Дървеният детски камион е изработен от качествена дървесина и съдържа: камион с ремарке и три цветни, различни модела коли. Дървеният камион е в подвижна връзка с ремаркето, като детето само го сглобява и разглобява. Ремаркето е на две нива с плавно движение назад за товарене и разтоварване на колите. Продуктът се отличава с качество на изработка. Подходяща е за деца над три години.

 

Ние от Playsense сме на мнение, че детската игра не може да се разглежда като само за момчета или само за момичета. Тези малки бъгита от ранна детска възраст позволяват на деца от различен пол да имат възможност да пресъздадат движението на превозни средства. Играта с дървени коли, преместването им от едно място на друго създава правилно възприемане на посоки, движение, правила и др. Играта с различни превозни средства, които имат важна и неотменима функция в обществото, привлича вниманието на децата и развива въображението.

 

Технически спецификации:

Размер: 225x90x78 мм

Дървеният камион за три коли има сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:
София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага богат асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти посетете " Дървени играчки от 1 до 3 години и от 3 до 5 години " и " Дървени колички ".

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!