Дървена детска играчка Viga - PolarB, Кафемашина

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44018
+ -
39,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във Вига Тойс, където играта се превръща във вкусно приключение!

 

Представяме ви дървената кафемашина на PolarB - идеалната играчка, която ще разнообрази играта на вашето дете и ще внесе забавление в кухнята.

 

Тази прекрасна дървена кафемашина на PolarB е снабдена с всичко необходимо за създаване на въображаеми кафени напитки. Състои се от кафеварка с ръкохватка, кафена чаша, капачка, кафе касета и бутони за управление. Вашето дете ще се забавлява, като приготвя кафе и играе роли на истински бариста.

 

Дървената кафемашина на PolarB е изработена от висококачествена и безопасна дървесина, което я прави забавна и издръжлива. Тя е подходяща за деца от различни възрасти и ще им помогне да развият важни умения като фината моторика, социалните умения и въображението.

 

Тази играчка не само предлага забавление, но и стимулира детската креативност и ролевата игра. Вашето дете ще се научи да приготвя кафе, да сервира напитките на въображаеми клиенти и да се наслади на ролята на бариста.

 

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете дървена кафемашина на PolarB. Това е не само забавна играчка, но и инструмент за развитие на важни умения и стимулиране на въображението. Разнообразете играта на вашето дете с тази вълнуваща кафемашина от Вига Тойс и позволете им да се потопят в света на кафенето и фантазията!

 

Дървената кафемашина притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Размер: 150х155х90 мм

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широка гама играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория посетете категорията "Детски дървени кухни и аксесоари".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!