Дървен готварски комплект VIGA - розов

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50116
+ -
48,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Описание на Дървен готварски комплект VIGA - розов  

Замисляли ли сте се, че дори известните готвачи някога са били деца? Може би любовта им към професията е започнала, когато са приготвяли първите си кулинарни шедьоври от пясъка с нотка на важност.
Детски кухненски комплект Viga Toys Тази играчка дървена прибори в розов цвят ще зарадва момичета от 2 години. Комплектът ще ви позволи да се потопите в магията на собствената си кухня. Детето ще може самостоятелно, без помощта на възрастни, да приготвя свои собствени виртуални ястия и дори да ги подправя с въображаеми подправки от дървените солнички за сол и пипер. Млад готвач може лесно да изпържи бъркани яйца с играчки или да сготви импровизирана супа с прибори от комплекта.


Детският кухненски комплект съдържа: тиган с яйце и тенджера с капак, шпатула и черпак, две солници за подправки, ръкавица за фурна. Съдовете са изработени от дърво, боядисани в розови и бели тонове. Всички дървени играчки са детайлни и изглеждат възможно най-реалистични.


С този набор от готварски игри ролевите игри ще станат още по-интересни. Децата ще могат да дадат воля на въображението си и да приготвят различни ястия, ще почерпят близки и приятели. Тези игри развиват социални и комуникационни умения, увереност и независимост.


Игралният комплект от Viga Toys се препоръчва за детски градини и центрове за развитие. 

 

Технически спецификации: 

Размери на продукта:260х260х70 мм

Тегло: 0,54 кг.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Детски дървени кухни и аксесоари".