Дървена играчка с чукче PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44009
+ -
25,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Дървена играчка с чукче PolarB

 

Ето я - дървена играчка с чук от серията PolarB. Тя е тук, за да разнообрази игрите на вашето мъниче и да внесе много весело настроение. Самата конструкция на играта е от масивна дъска на стойка. На дъската има дупки, които са поставените силиконови рингове, чиято задача е да затрудняват преминаването на колчетата. Целта е детето да забива колчетата с помощта на чука. След като всички колчета са забити, обърнете стойката на другата страна, за да може малчуганът да повтори играта. Ползите от този тип занимания са, че развиват координацията око-ръка и двигателните умения на детето.

Играчката е изработена от висококачествена дървесина, а за цветовете, които я украсяват, са използвани напълно безвредни бои. Всичко това е сертифицирано със сертификат за безопасност EN71. Възрастовата група,

Производител: VIGATOYS

Размери:

225x120x80 мм
Тегло: 0,5 кг.

Дървена играчка с чук за деца над 18 месеца

Тази дървена играчка с чук ще бъде интересно занимание за вашето мъниче. Изключително забавна е за децата през ранното им детство. След като навършат две години, малките започват все по-активно да изучават света около себе си и дейностите, които възрастните извършват. Освен наблюдение, мъничето все по-често проявява желание да докосва и извършва самостоятелно определена дейност. Ето защо игрите за редене и сглобяване са много подходящи. През този период то се научава да хваща и държи здраво предмети и да ги използва самостоятелно и координирано. Предложеният артикул е страхотен вариант, с който детето ще се забавлява, докато усъвършенства уменията си. Кръглите форми и меките цветове са запазена марка на серията PolarB, а изображение на сладко мече допълва цялостната визия. Няма да сгрешите

 

Дървена играчка чук PolarB на добра цена

Поръчайте тази игра Mallet онлайн на изключително добра цена! Вашата поръчка ще пристигне възможно най-бързо – в рамките на 1 до 3 работни дни. Ако този продукт е привлякъл вниманието ви, разгледайте и другите ни предложения в категория "Играчки за ранна детска възраст"! В него ще намерите артикули, подбрани с грижа и мисъл за децата. Тяхната задача е да развиват въображението и уменията на децата. Тяхната цел е да придружават децата в един от най-напрегнатите периоди. Когато растат и се променят всеки ден.

 

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го намерите в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София - ул. Цар Симеон №55,

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широка гама играчки за вашето дете. За още подобни продукти посетете " Детски дървени играчки от 1 до 3 години ".