Дървена играчка с чукче PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44009
+ -
25,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървена играчка с чукче

 

Ето я и нея - дървена играчка с чукче от серията PolarB. Тя е тук, за да разнообрази игрите на Вашия мъник и да внесе много весело настроение. Самата конструкция на играта е изградена от масивна дъска на стойка По дъската има отвори, които са разположените силиконови пръстенчета, чиято задача е да затрудняват преминаването на колчетата. Целта е детето да забива колчетата с помощта на чукчето. След като всички колчета са забити, обърнете стойката от другата страна, за да повтори малчуганът играта. Ползите от този тип занимания са, че развиват координацията ръце-очи и двигателните умения на детето. Играчката е изработена от висококачествена дървесина, а за цветовете, които я красят, са използвани напълно безвредни бои. Всичко това е удостоверено със сертификат за безопасност EN71. Възрастовата група, за която е предназначен продуктът Paund a Peg by Viga, е над 24 месеца.

Производител: VIGATOYS 

Размери: 

  • 225х120х80мм
  • Тегло: 0,5 кг.

 

Дървена играчка с чукче за деца над 18 месеца

 

Тази дървена играчка с чукче ще бъде едно интересно занимание за Вашето мъниче. Изключително занимателна е за децата през ранното им детство. След като навършат две годинки, малчуганите започват да все по-активно да изучават заобикалящия ги свят и дейностите, които извършват големите. Освен да наблюдава мъникът все повече проява желание да се докосва и сам да извършва определена дейност. Ето защо игрите за подреждане и сглобяване са много подходящи. В този период се учи да хваща и държи здраво предмети и да си служи самостоятелно и координирано с тях. Предложеният артикул е чудесен вариант, посредством който детето ще се забавлява докато усъвършенства уменията си. Облите форми и нежни цветове са запазена марка на серията PolarB, а симпатичното изображение на мече допълва цялостния облик. Няма да сбъркате, ако изберете тази играа за своето дете или като подарък за друг малчуган. 

 

Дървена играчка с чукче PolarB на добра цена

 

Поръчайте тази игра с чукче онлайн на изключително добра цена! Вашата поръчка ще пристигне възможно най-скоро - в рамките на 1 до 3 работни дни. Ако този продукт е спечелил вниманието Ви, разгледайте и останалите ни предложения в категорията “Играчки за ранно детство”! В нея ще откриете артикули, подбрани с внимание и мисъл за децата. Задачата им е да развиват детското въображение и умения. Тяхната цел да съпътстват малчуганите в един от най-интензивните периоди. Когато всеки ден порастват и се променят. 

 

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. „Цар Симеон „ №55,

София – бул.”Черни Връх “ № 100, Paradise Center

Пловдив - ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“.