Дървена играчка "Полицейска кола"

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50329
+ -
19,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Бебешка дървена играчка "Полицейска кола"

 

Дървена бебешка играчка с удобен начин за захващане и максимално обезопасена.

 

Дървена бебешка играчка "Полиция" е изработена, така че да бъде удобна за хващане в детската ръчичка. Детската количка е изработена изцяло от дърво в синьо, с обли форми за безопасност на детето.Дървената кола е с красив дизайн. С нея ние имаме възможност да запознаем детето с функциите и приложението на полицейската кола. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в своите сюжетно-ролеви игри.

Още преди да могат да изговарят думи, децата започват да издават различни звуци. Именно това прави интересна за децата полицейската кола, дори когато още не могат да изговарят думата полиция, те издават специфичния звук на сирената и.

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Тази полицейска детска кола в ранно детство дава възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго ,създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. 

Игрите с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото, привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Дървената детска кола притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Перущица" 8, Mall Plovdiv

 

Размер на Бебешка дървена играчка "Полицейска кола":

 

155х115х50мм

 

За още подобни продукти посетете категорията "Ранно Детство"