Дървена игра за нанизване

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 56182
+ -
82,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дайте на вашето дете възможността да изрази своята креативност и развива фината моторика с тази чудесна дървена игра за нанизване от Viga Toys. Изработена с внимание към детайлите и качествени материали, тази игра представлява идеалния начин за забавление и обучение в едно.

Основни характеристики:

  1. Натурални материали: Изработена от висококачествено дърво, играта е безопасна за вашето дете и е приятна на допир.

  2. Ярки цветове и привлекателен дизайн: Ярките и живописни цветове на дървените елементи привличат вниманието на децата и им помагат да развиват цветово разпознаване.

  3. Развитие на фината моторика: С нанизването на дървените елементи, децата развиват своята фина моторика и координация.

  4. Образователен аспект: Всяко нанизване на дървени елементи представлява възможност за усвояване на форми, цветове и ред. Това е идеалният начин за учене, който детето ви ще обича.

  5. Подходяща за деца от 3 години нагоре: Играта е създадена съобразно с възрастовите нужди на децата и подпомага тяхното ранното обучение и развитие.

Добавете дървената игра за нанизване от Viga Toys, към колекцията от играчки на вашето дете и му предоставете несравнен опит от забавление и учене. Поръчайте я сега и направете детството на вашето дете още по-вълнуващо!

 

Дървената игра за нанизване притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на дървената игра за нанизване:

 

335х330х40мм

Тегло: 1,5 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г., от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!