Дървена игра VIGA за баланс

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50390
+ -
39,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената игра за баланс

Добре дошли в света на Вига Тойс, където забавлението и ученето са в хармония!

Представяме ви дървена игра VIGA за баланс - чудесна дървена играчка, която ще предизвика вашето дете да развие баланс, логическо мислене и творчески умения.

Тази играчка е изработена с висококачествена дървесина и е създадена с цел да предложи на вашето дете безброй часове на забавление и предизвикателство. Дървената игра VIGA за баланс включва разнообразни дървени блокчета с различни форми и размери, които трябва да се поставят внимателно на главата на специално изработената дървена база. Целта е да се изгради стабилна и красива конструкция, като се поддържа балансът.

Тази игра на баланс ще предизвика детското въображение и творчески потенциал, като детето трябва да се фокусира върху балансирането на блокчетата и да използва своята интуиция и логика за постигане на успех. Вашето дете ще развива фини моторни умения, координацията на ръцете и очите, както и способността да решава проблеми и да намери най-доброто решение.

Дървената игра VIGA за баланс е идеална играчка за един човек или за игра в група. Можете да се състезавате с приятели или да работите заедно, за да постигнете стабилна и креативна конструкция. Тази играчка ще подкрепи комуникацията, сътрудничеството и развитието на социалните умения.

Не пропускайте възможността да предложите на вашето дете дървената игра VIGA за баланс от Вига Тойс. Тази играчка не само ще ги забавлява, но и ще помогне за развитието на важни умения, които ще им послужат през целия им живот. Отдайте се на забавлението и творчеството с една страхотна играчка от Вига Тойс!

 

Дървената игра притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на дървената игра за баланс:

 

180х100х25мм

Тегло: 0,63 кг.

 

Посетете категориите "Конструктивни игри" за още подобни продукти от PlaySense

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!