Дървена игра - Торбички за хвърляне

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50667
+ -
53,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената игра - Торбички за хвърляне

 Децата се учат, когато извършват някакво действие. Детето се обучава почти на всичко чрез собствените си действия. То активно се развива умствено и физически, интензивно тренирайки ума и тялото си.

Дървената игра - торбички за хвърляне е привлекателна и удобна за ползване. Изработена е от шпертплатова дъска с пет отвора в различни диаметри. Дървената стойка е от масивна букова дървесина, което прави играта лесно преносима и удобна за съхранение. Към нея има три торбички от червен плат и пълни със силиконови частици. Торбичките са с подходящо тегло. Могат да бъдат изхвърляни на различни дистанции и от различно положение на тялото. Върху дъската на дървената игра отворите са очертани с различни цветове и имат принтирани цифри на десетиците от 10 до 50, като естествено отворът на с 50 е най-малък. У детето природно е заложен стремеж към съревнование. Може да превърнете играта торбичи за хвърляне в групова и състезателна.В тази дървена игра могат да се включат различен брой участници. Целта на играта е да се хвърлят и промушат торбичките през различните отвори. Победителят се определя, като се събират определеният брой точки. Напълно естествено е децата да се забавляват с повтарянето на тези действия многократно. Така те могат да овладеят и координират движенията си. Тази идея предполага безкрайни възможности за промени и правила на играта, което я прави много забавна за всички възрасти. Най-малкият отвор е с мрежа, в която удобно се съхраняват торбичките. Подходяща игра за деца над двегодишна възраст и еднакво интересна за деца в ранна училищна възраст, които могат да събират цифрите на попаденията, като точки. Подходяща игра за домашни условия. Подходяща игра за цялото семейство. Подходяща игра за детски заведения.

 

Дървената игра притежава сертификат за качество и безопасност EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на дървената игра - Торбички за хвърляне:

 

345х445х310мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г., от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“,“Образователни игри” и "Сюжетно-ролеви игри“.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!