Дървена игра с ключалки - Заключване и отключване

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51627
+ -
139,00 лв. 119,90 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената игра с ключалки - Заключване и отключване

 

Образователна дървена игра за монтиране на стена под формата на къща с пет прозорчета и врата. Дървените вратички са здраво закрепени с панти и имат различни системи за отваряне и заключване. В издълбаните гнезда са принтирани картинки на фермер с трактор, магаренце, патица, кокошка и крава.

Тази дървена игра за стена има шест различни ключалки: райбер, верижка, резе, лост, кука и други. Дървената игра с ключалки е пособието, с което децата се обучават в конкретни навици, а също така развиват фината моторика, координацията на движенията, което го прави изключително подходящо за образователни детски центрове и градини. С него детето се научава да се справя с прости ключалки.

Играта с ключалки помага на детето да изпитва удовлетворение от научаването на нещо ново. С това пособие по системата Монтесори то изследва неизвестното, опознава света и се развива. Повторението на действието отключване и заключване, което малчуганът с удоволствие прави е необходимо за запомнянето. Многократното повтаряне на тези действия ще помогне на детето напълно да ги овладее. А това е така, защото те са му непознати и интересни. Възхищава се, че благодарение на неговите усилия овладявя и усъвършенства отключването и заключването, че контролира света около себе си.

А това упражнение започва още около 3 годишна възраст.

 

 

Размер на дървената игра с ключалки - Заключване и отключване:

 

440х440х30мм

 

Посетете категорията "Игри за стена" за още подобни продукти от PlaySense