Дървена игра с ключалки - Заключване и отключване

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51627
+ -
169,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената игра с ключалки - Заключване и отключване

 

Образователна дървена игра за монтиране на стена под формата на къща с пет прозорчета и врата. Дървените вратички са здраво закрепени с панти и имат различни системи за отваряне и заключване. В издълбаните гнезда са принтирани картинки на фермер с трактор, магаренце, патица, кокошка и крава.

Тази дървена игра за стена има шест различни ключалки: райбер, верижка, резе, лост, кука и други. Дървената игра с ключалки е пособието, с което децата се обучават в конкретни навици, а също така развиват фината моторика, координацията на движенията, което го прави изключително подходящо за образователни детски центрове и градини. С него детето се научава да се справя с прости ключалки.

Играта с ключалки помага на детето да изпитва удовлетворение от научаването на нещо ново. Тези различни видове ключалки изискват достатъчно разнообразни и сложни маневри, за да успее детето да разграничи последователните си действия, всяко от които трябва да бъде завършено, за да продължи към следващото. Например, за да отключи вратата с верижката, детето първо е необходимо да придвижи металния накрайник докрай, от дясно на ляво, към по-големия отвор и тогава да издърпа верижката навън.

 С това пособие по системата Монтесори то изследва неизвестното, опознава света и се развива. Повторението на действието отключване и заключване, което малчуганът с удоволствие прави, е необходимо за запомнянето. Многократното повтаряне на тези действия ще помогне на детето напълно да ги овладее, да придобие бързина и сръчност. А това е така, защото те са му непознати и интересни. Възхищава се, че благодарение на неговите усилия овладявя и усъвършенства отключването и заключването, че контролира света около себе си.

А това упражнение започва още около 3 годишна възраст.

 

 

Дървената игра с ключалки притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размер на дървената игра с ключалки - Заключване и отключване:

 

440х440х30мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Играчки за стена".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!