Дървена игра - Домино с животни

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59622
+ -
38,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Разгледайте нашето изключително предложение – 59662 Дървена игра - домино с животни от Viga Toys!

Тази красива и цветна домино игра е идеалният начин да въведете вашите деца в света на настолните игри, като същевременно развиват важни умения като логическо мислене, разпознаване на форми и цветове, и координация око-ръка.

Основни характеристики:

1. Висококачествени материали: Доминото е изработено от висококачествена, екологично чиста дървесина, която гарантира дълготрайност и безопасност за вашите деца. Всички елементи са боядисани с нетоксични бои на водна основа, които са напълно безопасни за малчуганите.

2. Ярки и привлекателни дизайни: Всеки от домино елементите е илюстриран с красиви и забавни изображения на животни. Това не само привлича вниманието на децата, но и ги запознава с различни видове животни, като им помага да разширят своите познания за природата.

3. Образователна стойност: Играта с домино стимулира развитието на когнитивните способности на децата, като им помага да научат повече за съвпадането на форми и цветове, последователността и логическото мислене. Освен това, играта насърчава социалните умения, тъй като децата се учат да играят и споделят с други.

4. Компактност и удобство: Комплектът включва удобна дървена кутия за съхранение, която прави организацията и пренасянето на играта лесно и удобно. Можете да я вземете със себе си на почивка или да я използвате у дома за забавление на цялото семейство.

5. Подходяща възраст: Доминото е предназначено за деца над 3 години, като е подходящо и за по-малки деца под надзора на възрастни.

Не пропускайте възможността да зарадвате вашите деца с този уникален и забавен комплект домино с животни от Viga Toys. Поръчайте сега и подарете на вашето дете часове забавление и обучение с нашата качествена дървена игра!

Размери на дървената игра - Домино: 205х190х45мм

Тегло: 0,58 кг.

 

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Посетете категорията "Образователни игри" за още подобни продукти от PlaySense

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!