Дървена игра - Балансираща дъска

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50668
+ -
77,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на игра от дърво - ''Балансираща дъска''

 

Движението е начин за опознаване на света. Във възрастта над 3 години децата се интересуват от по-сложни действия. За тяхното изпълнение е нужна добра координация, свобода и изразителност на движенията. Играта за баланс може да ви помогне в това начинание.

 

Балансиращата дъска е платформа с изрязан лабиринт и четири разноцветни дървени топчици. От обратната страна е прикрепена масивна дървена полусфера. Качвайки се върху дъската децата се научават фино да балансират и да придвижват с крака дървените топчици по улея. По време на самостоятелната игра с дъската за баланс детето активно придобива двигателни умения и навици, въз основа на индивидуалните си интереси и желания.

 

Според Мария Монтесори: "Свободата на детето е естествено развиваща се вътрешна способност да избира най-доброто за себе си и за другите." С дъската за баланс ще дадете на детето възможност да изрази естествената си потребност от свобода на движенията, те ще стават по-точни, хармонични и координирани. Подвижната игра за баланс стимулира вътрешната мотивация у децата за движение, да са по-дисциплинирани, да умеят да концентрират вниманието си, да имат навика за самостоятелна работа.

 

Технически спецификации: 

 

Размер на продукта: 450х300х50мм.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „дървени играчки от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!